Är det detta man kallar för ett "stort misstag"?
1 av 3
Är det detta man kallar för ett "stort misstag"? - Foto: TT Bild/Snapchat
Det där lär han inte göra om.
2 av 3
Det där lär han inte göra om. - Foto: TT Bild
Jobbigt...
3 av 3
Jobbigt... - Foto: TT Bild

Stjärnan tryckte på fel knapp – la upp penisen på Snapchat

"Vi är alla ett klick iväg ifrån att placera någonting på fel plats" säger han nu i efterhand. Fast är vi det verkligen?


Golden State Warrior-spelaren Draymond Green kan inte ha haft allt blod i skallen när han skulle skicka den här snapen.

Han skulle nämligen skicka ett privat meddelande på Snapchat med en bild på sin penis, men råkade i stället lägga upp den på sin Story – så att alla hans följare kunde se den.

– Jag råkade trycka på fel knapp och det suger. Det var meningen att det skulle vara en privat bild. Vi är alla ett klick iväg ifrån att placera någonting på fel plats, säger han till ESPN.

Bildkälla: TT Bild

Stjärnan har i efterhand bett om ursäkt, och får försöka fokusera om till OS som börjar i helgen. Han är nämligen med i USA:s trupp som möter Kina under natten mot söndag.

Någon som också har haft en tuff start på vecka är Leo Messi. Den argentinska modellen Xoana Gonzalez har nämligen kritiserat honom för att han är dålig i sängen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du gjort något pinsamt på Snapchat?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

2 timmar sedan

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

2 timmar sedan
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.