Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Özil kastade sin matchtröja till ung supporter – se hans magiska reaktion

- 26/09/2016, 12:28 -
Mesut Özil kastade sin matchtröja mot en ung Arsenal-supporter efter klubbens vinst mot Chelsea i lördags.

Mesut Özil kastade sin matchtröja mot en ung Arsenal-supporter efter klubbens vinst mot Chelsea i lördags.

Arsenal Media

Supportern fick Özils Matchtröja efter Arsenal vinst mot Chelsea i helgen. Nu sprids en video på sociala medier där det går att se supporterns enorma lycka.

Mesut Özil och hans Arsenal hade en bra lördag då de vann mot Chelsea med 3-0 på Emirates Stadium. I och med vinsten ligger klubben på en tredje plats i Premier League efter sex spelade omgångar.

Det är alltså frid och fröjd i Londonklubben och det gick att se efter slutsignalen. Özil, som stod för ett mål i segern tog av sig tröjan efter matchens slut och gick mot ena långsidan. Där stod en ung supporter som nog inte kunde ana att tysken skulle slänga sin matchtröja mot honom. Men det var exakt det som hände och den unga Arsenal-supportern exploderar av glädje.

Se klippet som Arsenal lagt upp på deras twitter nedan.

En annan supporter som visat glädje är den här Bröndby-supportern som blev träffad av en boll i huvudet. En träff som visade sig rädda hans liv.

Glöm inte att ladda ned vår app för fler nyheter