Supporter blev sjuk och missade en United-match – då blev han portad från klubben

- 08/10/2016, 17:52
Supporten blev utkastad från klubben efter att ha missat en match på grund av sjukdom.

Supporten blev utkastad från klubben efter att ha missat en match på grund av sjukdom.

TT

En Manchester United-supporter hade köpt en biljett till en bortamatch. På grund av sjukdom kunde han inte gå. Det resulterade i en portning.

Klubbar brukar ofta visa uppskattning mot supportrar som haft säsongskort i 30 år. Men för en United-supporter blev det precis tvärtom.

Historien om supportern har uppdagats den senaste tiden och har sin början i att han blev sjuk på morgonen inför Hull - Manchester United den 27 augusti, skriver 101greatgoals.com.

Trycket till Uniteds bortamatcher är enormt och därför måste supportrarna ansöka om biljetter. Och den här United-supportern var alltså en av de lyckliga som hade fått en biljett men kunde nu alltså inte gå på grund av sjukdom.

Hans son skulle istället överta biljetten och åkte till stadion för att hämta ut biljetten. Väl där blev det problem och biljetten kunde inte hämtas ut.

Konsekvensen av detta blev att han nu blivit portad från Uniteds bortmatcher. På grund av den stora efterfrågan av biljetter har klubben satt upp en regel att om du inte går på en match som du har biljett till får du ett förbjud i att ansöka om bortabiljetter.

Nyheten har fått stor uppståndelse på sociala medier och en BBC-reporter som bevakar United tycker likt många andra att straffet är lite väl hårt.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.