Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Premiären avlägsen för Bajrami

- 03/04/2009, 12:05 -

Emir Bajramis höftproblem stoppar med all sannolikhet hans medverkan på lördag.

Elfsborgs drömmittfält är splittrat inför den allsvenska premiären. Emir Bajrami har problem med sin höft, och efter den röntgenundersökning som nyligen gjordes kunde läkaren Leif Swärd säga att 21-åringen med stor sannolikhet missar premiärmatchen mot Hammarby i morgon, lördag.

– Jag är mycket tveksam till det eftersom han inte heller är riktigt fullt tränad. Det är väldigt tveksamt, säger läkaren Leif Swärd enligt eurosport.se.

Bajrami var i veckan på träningsläger med det "äldre" U 21-landslaget i La Manga. Men så värst många träningar blev det inte. Smärtorna har satt stopp för spel och varken i matchen mot Finland (0-1) eller Spanien (0-0) var Bajrami aktuell för spel.

Det närmaste framtiden är osäker, men förhoppningen är att han kan vara i spel så fort som möjligt.

– Vi bestämde att han ska köra på några veckor nu och öka sin träning så får vi se hur det går. Får han sedan ett bakslag så får vi göra en magnetröntgen, säger Swärd.

Skrivet av: