Måndag 29 Nov
Stockholm

Henrik Larsson avslöjar beslutet han ångrar: "Jag borde ha stannat"

Henrik Larsson berättar i en intervju med Four Four Two om det enda han ångrar i sin karriär
1 av 3
Henrik Larsson berättar i en intervju med Four Four Two om det enda han ångrar i sin karriär. Foto: TT
Han ångrar att han lämnade Manchester United efter två månader.
2 av 3
Han ångrar att han lämnade Manchester United efter två månader. Foto: Bildbyrån
Han var i kontrakt med Helsingborg under den tiden och kände sig tvungen att fullfölja kontraktet med klubben som han då spelade för.
3 av 3
Han var i kontrakt med Helsingborg under den tiden och kände sig tvungen att fullfölja kontraktet med klubben som han då spelade för. Foto: Bildbyrån

Henrik Larsson ångrar bara en sak i sin karriär.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det har varit massvis med rubriker om Henrik Larsson den senaste tiden. De flesta har varit negativa och handlat om skandalscenerna på Olympia i Helsingborg efter att klubben åkt ner till Superettan.

Nu skrivs det mer om Larsson, den här gången i fotbollsmagasinet Four Four Two. Tidningen har publicerat en del av en längre intervju på deras hemsida där svensken bland annat avslöjar vad han ångrar i sin långa karriär.

2007 tillhörde den förre Celtic-stjärnan Helsingborg men var under januari utlånad i två månader till Manchester United. Utlåningen till storklubben som sedan gick och vann Premier League stannade vid två månader, trots att klubben ville förlänga.

– Det är det enda jag ångrar i min karriär, jag borde ha stannat i klubben då det skulle ha betytt att jag skulle ha vunnit Premier League och så skulle jag ha stannat en säsong till. Men jag hade ett kontrakt med Helsingborg och jag känner att om du skriver ett kontrakt så borde du även fullfölja det, säger han till tidningen.

I intervjun berättar han även om det lyxiga livet i klubben.

Allt var professionellt i Manchester United. När jag var tvungen att åka till min broders barns dop så fixade klubben ett flyg som tog mig dit efter en match. United tog verkligen hand om alla sina spelare, säger Larsson till Four Four Two.

Henrik Larsson har tidigare hyllat Zlatan Ibrahimovic som Sveriges allra störste spelare genom tiderna.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Kommentera
Kopiera länk
Dela