Zlatan gick naken i omklädningsrummet – nu har han ett nytt smeknamn

- 06/03/2017, 15:28 -

Enligt uppgifter så har Zlatans nya smeknamn med storleken på hans paket att göra...

Som alla redan vet så har allas vår Zlatan Ibrahimovic gjort ett namn för sig i sin "nya" klubb Manchester United. Sedan han skrev på kontraktet i juli 2016 har brittisk press följt honom som en hök. Här kan du läsa om hans och Helenas lyxliv i Stockholm.

Den senaste i raden skriverier handlar på riktigt om Zlatans nya smeknamn som han ska ha fått av sina lagkamrater. Enligt The Sun så har Zlatans "stora paket" gett honom det nya namnet "Big Man".

Zlatan United Big ManTT

Först trodde många att det hade att göra med att 35-åringen faktiskt är 195 centimeter lång. Men en källa menar att det faktiskt handlar om storleken på någonting helt annat.

– Zlatan är helt klart en stor kille och nu verkar det vara på fler sätt än ett, säger källan till tidningen The Sun.

Enligt tidningen går Zlatan helt obehindrat runt naken i omklädningsrummet. Vilket i sig faktiskt inte är särskilt ovanligt om man byter om. Enligt den här källan så fortsätter Ibra att gå runt naken när andra satt på sig handdukar.

Zlatan Manchester united big manTT

Inte för att det spelar någon roll egentligen. Dessutom har Zlatan inte själv kommenterat smeknamnet, så i nuläget får det förbli ett rykte som cirkulerar i den brittiska pressen.

På planen hade svensken det tufft i lördags när United spelade oavgjort med 1-1 mot Bournemouth där Ibra missade en straff – och dessutom riskerar han att bli avstängd i tre matcher efter att ha armbågat en motspelare.

Nåväl. Han har ju alltid, enligt källor, sitt nya smeknamn att gotta sig i.

Läs också tips om hur du kan bli en "fotbollsfru" – eller varför inte om fem sexställningar som lämpar sig perfekt om man har en jättepenis.