Målskytten Jimmy Durmaz firar med Jakob Johansson. De var även planens bästa spelare. - Foto: TT
Fansen på plats höll i gång och sjöng hela matchen.
Fansen på plats höll i gång och sjöng hela matchen. - Foto: TT
Första halvlekens målskyttar firar sina mål.
Första halvlekens målskyttar firar sina mål. - Foto: TT
Förbundskaptenen Janne Anderssons startelva.
Förbundskaptenen Janne Anderssons startelva. - Foto: TT

Sverige-Frankrike: Så bra var fansen, spelarna och matchen

Nyheter24 var på plats för att ta pulsen på Sveriges VM-kvalmatch mot Frankrike och betygsatte matchen.

VM-kvalmatch på Friends Arena, ett på förhand riktigt spännande möte! Första halvlek bjöd på två mål, 1-0 kom genom ett drömmål av Frankrikes Oliver Giroud och Jimmy Durmaz slog in Sveriges kvitteringsmål. Sverige avgör i matchens sista minut genom ett drömmål av Ola Toivonen. Nyheter24 var på plats och bedömde matchen med spelarbetyg och matchbetyg.

Spelarbetyg för Svenska landslaget:

Betygskala 1-10

10 - Världsklass, 9 - Mästerlig, 8 -Toppklass 7- Väldigt bra, 6 - Bra, 5 - Godkänd, 4 - Nästan godkänd, 3 - Inte bra, 2 - Usel, 1 - Korpenklass.