Fredag 2 Dec
Stockholm

Fotbollsstjärnan byggde fotbollsplan i trädgården – får inte spela på den

Fotbollsstjärnan byggde fotbollsplan i trädgården – får inte spela på den (planen på bilden har ingenting med händelsen att göra)
1 av 4
Fotbollsstjärnan byggde fotbollsplan i trädgården – får inte spela på den (planen på bilden har ingenting med händelsen att göra). Foto: TT
Gareth in action!
2 av 4
Gareth in action!. Foto: TT
Paret får kanske göra någonting annat med sin trädgård då fotbollsplanen är ospelbar.
3 av 4
Paret får kanske göra någonting annat med sin trädgård då fotbollsplanen är ospelbar. Foto: Instagram
Aj aj aj!
4 av 4
Aj aj aj!. Foto: TT

Real Madrid-stjärnan Gareth Bale har fått strikta regler från klubben och får nu inte ens spela på sin egna nybyggda fotbollsplan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Real Madrid-stjärnan Gareth Bale köpte och renoverade nyligen en bondgård i byn Welsh St Donats, Vale of Glamorgan. Fastigheten ska ha kostat drygt 20 miljoner kronor att köpta och ytterligare 20 miljoner kronor att renovera så som paret ville ha det, skriver The Sun. 

I trädgården byggdes en stor och fin fotbollsplan upp, för det är ju klart att en fotbollsstjärna ska kunna sparka lite boll med polaren i trädgården. 

– Gareth blev förälskad i bondgården och dess mark för att han skulle kunna ha sin egen fotbollsplan på tomten, berättar en familjemedlem till Gareth och hans flickvän Emma Rhys-Jons till The Sun. 

Bildkälla: Instagram (@garethbale11)

Men det blir inget spel på baksidan. Real Madrid-ledningen har nämligen förbjudit sin superstjärna att spela på sin egna plan. De fruktar nämligen att han ska slita upp sin gamla fotledsskada som nästan höll honom borta från Champions League-finalen mot Juventus. Hans spelarförsäkring skulle inte täcka en skada som uppstår i hemmet. 

Men på träningsanläggningen borta i Spanien får han givetvis spela. Gareth har nu återvänd från en sommarsemester och är i fullgång med försäsongen i Madrid. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Vill du ha en fotbollsplan i trädgården?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.