Kim Källström är väldigt nära Spartak Moskva.
1 av 3
Kim Källström är väldigt nära Spartak Moskva. - Foto: SCANPIX
Svensken måste bara göra en läkarundersökning.
2 av 3
Svensken måste bara göra en läkarundersökning. - Foto: SCANPIX
3 av 3
- Foto: SCANPIX

Lyon överens med Spartak: "Kommer att skriva på"

Kim Källström kommer att lämna Lyon. Spartak Moskva är överens med den franska klubben och nu återstår bara en läkarundersökning innan svensken kan krita på ett kontrakt.


LYON. Kim Källströms tid i Lyon ser ut att ha kommit till sitt slut. På lördagskvällen bekräftade ryska Spartak Moskva att de är överens med den franska klubben.

Nu återstår det bara en läkarundersökning innan den snart 30-årige mittfältaren, som har en tung säsong bakom sig, är helt klar för sin nya klubb.

"Klarar han undersökningen kommer han att skriva på ett kontrakt", skriver Spartak i pressmeddelandet.

Där väntas han dessutom bli lagkamrat med den förre Kalmar FF-anfallaren Ari.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

1 timme sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

1 timme sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

2 timmar sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

2 timmar sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

3 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.