Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Flyttar Zlatan till USA för att göra film?

- 09/04/2015, 07:57
Moviestar?
1 av 4

Moviestar?

Ap/TT

Zlatan i landslagströjan.
2 av 4

Zlatan i landslagströjan.

TT News Agency / HENRIK MONTGOMERY / TT

Tillsammans med Helena Seger.
3 av 4

Tillsammans med Helena Seger.

TT NYHETSBYRÅN

I PSG:s tröja.
4 av 4

I PSG:s tröja.

Ap/TT

Kommer svensken att göra som Vinnie Jones?

Zlatan Ibrahimovic – snart en filmstjärna?? Det är i alla fall inte helt omöjligt. Framförallt inte om man tar i beaktande att Zlatan, enligt Aftonbladet, skrivit kontrakt med filmjätten U­niversal Studios. Källor till tidningen uppger också att Ibrahimovic efter den europeiska karriären, som bör pågå minst ett år till, kommer att flytta till USA. Aftonbladet har även tidigare rapporterat om att den svenske superstjärnan ska ha sökt visum i USA.

Bild: TT


Detta då Ibrahimovic och Helena Seger enligt Aftonbladets källor inte är redo att flytta hem till Sverige.

– De älskar Sverige och att vara hemma. Men de känner att det är för tidigt, säger källan till Aftonbladet och fortsätter:

– De känner att USA är nästa naturliga steg för dem. Den svåra frågan är om det blir New York eller Los Angeles, båda ställena lockar.

Bild: TT


Källor till Aftonbladet säger även att Ibrahimovic redan jobbar på reklam- och sponsorkontrakt i USA – och, nervkittlande nog, även filmidéer.

– Zlatan har verkligen många stora saker på gång. Hans ambition är att fortsätta göra ännu mer och bli ännu mer känd den dag han slutar spela fotboll. USA är bara ett led i de stora planerna, säger en annan källa till Aftonbladet.

Bild: TT

Vill du se Zlatan i Hollywood?