"Det finns fan inte"

Gaete vill sänka Malmö FF.


Ett piggt inhopp senast mot Gais kan ge mittfältaren Carlos Gaete en startplats i dagens match borta mot Malmö FF.

Han greppade tag i det offensiva spelet och Bajen var ett mål ifrån en mycket viktig poäng.

– Jag kände att jag var med direkt, det var en bra början. Det var också en skön position att komma in där vi var två offensiva mittfältare centralt med Haris bredvid mig. Vi fick ha mycket boll, så det kändes bra.

Gaete, han är upprörd över att lagkompisen Andreas Dahl fick ytterligare en matchs avstängning efter sitt tilltag mot IFK Göteborg.

– Vi har förstås snackat om det där. Det känns så typiskt för Bajen. Att få en till match för ett krokben finns fan inte. Det är inte ens rött, utan gult kort tycker jag.

Läget för Hammarby är fortsatt prekärt.

Något som Gaete även trycker på.

Det måste börja trilla in poäng - annars får Bajen svårt att överleva allsvenskan.

Just nu återfinns de på kvalplats, på samma poängantal (19) som Djurgården.

–Varenda poäng är livsviktig, så vi skulle vara nöjda med en pinne borta mot Malmö i det här läget. Men jag vill vinna. Självklart har vi det är motigt, och det känner vi av. Men vi försöker och kämpar allt vi kan. Jag ser bara fram emot varenda match, att gå ut och börja ta poäng. Malmö FF har Daniel Andersson och Åhman-Persson där inne centralt på mitten. Det är två spelare som jobbar på hårt, men det ska nog gå bra, om det nu blir någon speltid för mig, säger han till klubbens hemsida.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!