"Vi kan inte leta räddningsplankor"

Fredrik Söderström inför skräckmatchen mot BP.


Inför mötet med BP ligger Hammarby på jumboplats, klubben har fått reda på att disciplinnämnden inte kommer att utreda Wandersons medverkan mot dem och superettan är farligt nära.

Med andra ord - det är inte mycket som stämmer i Bajenland.

– Andra resultat kan man inte bry sig om, vi måste fokusera på vårt spel, säger Fredrik Söderström som menar att Wanderson-soppan inte påverkat truppen.

– Inte ett smack. Vi kan inte hålla på att leta räddningsplankor. Vi måste klara det här på egen hand.

I BP återfinns tre exbajare - Olof Guterstam, Mikkel Jensen och Pablo Pinones Arce.

– De som jag känner till är Olof och Mikkel. Den där andra har jag aldrig spelat med och jag vet inte vad han har gjort i Bajen, säger Fredrik Söderström.

Söderström menar att det är de enkla misstagen som ställer till det för Hammarby.

– Det är kanske lite nervositet hos vissa spelare. Vi har snackat om att vi måste vara fokuserade.

Ett glädjemoment i svärtan är att Andreas Dahl, som disciplinnämnden stängde av för ett krokben, är tillbaka.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Debutantmål när Tre Kronor nollade Finland

Sverige mot Ungern igen i EM

1 timme sedan
Ungern igen – och Debrecen igen. Det blev utfallet när damernas EM-slutspel i handboll lottades. "Det är två tydliga favoriter i gruppen och det blir en nyckelmatch mot Ungern", säger förbundskapten Tomas Axnér i ett pressmeddelande.

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

2 timmar sedan
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.

Anna Nordqvist: "Mitt liv gick i tusen bitar"

2 timmar sedan
Äktenskapet sprack och kort därpå dog hennes ex-make. Livet vändes upp och ned för golfstjärnan Anna Nordqvist som gick in i ett kompakt mörker. Det finns inga ord för att beskriva hur vidrigt det varit. Jag är stolt över att ha tagit mig igenom det året, säger hon i en intervju med svenskgolf.se

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

3 timmar sedan
Ludvig Åbergs succé blir inte mindre imponerande av att han briljerar på banor han aldrig tidigare testat på. Men Sveriges nya golfstjärna hade inte klarat det på egen hand. Han säger vart jag ska slå och jag försöker bara göra som han säger, säger Åberg om sin nya caddie, veteranen Joe Skovron.

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

idag 15:42
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.