Dembos mardröm över: "nej, nej, nej"

Matchens sista minuter ville aldrig ta slut.


Ännu en av Djurgårdens utskällda spelare presterade som bäst när det gällde.

Mot Assyriska var Pa Dembo Touray en av krisklubbens viktigaste spelare. Hans stabila målvaktsspel lät utespelarna satsa allt på att göra mål. Och planen lyckades.

I omklädningsrummet efteråt var Dembo Touray lättad. Den sista helvetesminuten var äntligen slut. Djurgården är fortfarande ett allsvenskt lag.

– Jag tänkte nej, nej, nej när den sista bollen kom mot mål, säger den nästa två meter långe gambianen till Nyheter24.

– Men sen var det slut och det var verkligen underbart.

Publiken, över 10 000, gjorde så att Djurgården exploderade i början av den andra halvleken - något Dembo Touray tackar för.

– De var verkligen fantastiska. De visar som mest stöd när det går som sämst för oss, tillsammans lyckades vi vända på det här, säger han.

I kväll blir det fest - och en chans att revanschera sig för lagkamraten Janne Tauers snoppskämt tidigare under säsongen.

– Haha, han ska få, vänta bara.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Slog världstrean: "En av mina största segrar"

1 timme sedan
På onsdagen nådde bordtennisstjärnan Anton Källberg sin högsta placering hittills på världsrankningen: 13:e plats. Dagen därpå slog svensken världstrean Liang Jingkun från Kina i åttondelsfinalen i prestigefyllda ITTF World Cup i Macao.

Palestina vill att Fifa straffar Israel

2 timmar sedan
Palestinas fotbollsförbund anser att Israel diskriminerar palestinier och ber därför Internationella fotbollsförbundet (Fifa) att stänga av eller slänga ut Israels fotbollsförbund.

Sista matchen spelad – nu kan NHL-laget byta stad

2 timmar sedan
NHL-laget Arizona Coyotes kan flyttas – till Salt Lake City. Säsongens sista match i Mullett Arena blev därför en känslosam historia. Det var många känslor och det var mycket sorg, säger Coyotes tränare André Tourigny.

Ronaldo vann lönetvisten – får 114 miljoner

idag 11:44
Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo vann lönetvisten med Juventus som nu måste betala honom motsvarande 114 miljoner kronor.