Djurgården lägger managerfrågan på is

"Det är ingen prioriterad fråga för oss i dagsläget".


Tydliga roller. Det är Djurgårdens guldplan inför nästa säsong.

Klubbens nygamle sportansvarige, Ingvar "Putte" Carlsson vill ha två tränare, en manager, en sportchef och sig själv på toppen.

Alla roller är snart tillsatta, men ännu saknas en manager. Och så kommer det enligt "Putte" att vara ett tag framöver. Enligt "Putte" har man lagt frågan på is.

– Det är riktigt. Det är ingen prioriterad fråga för oss i dagsläget, säger Djurgårdens sportsligt ansvarige Ingvar Putte Carlsson till FotbollDirekt.se.

– Det måste vara ett jävla bra namn för att det ska bli aktuellt i dag, säger han.

Enligt Putte måste personen ha ett välkänt namn - annars tillför han inte något till klubben.

– Det måste som sagt vara ett jävla bra namn som lyfter vår organisation ytterligare för att det ska bli aktuellt, annars finns ingen anledning. Det får ta så lång tid det tar. Jag har ingen brådska, säger Putte som ändå har samlat flertalet alternativ:

– Det har jag. Jag har träffat folk och det är stora namn det handlar om men mer än så säger jag inte. Jag har inte hittat rätt och det finns viktigare frågor som det ser ut i dag.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

1 timme sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

1 timme sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

2 timmar sedan
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

2 timmar sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

3 timmar sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

3 timmar sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.