Lördag 8 Maj
Stockholm

TFF:s chockmetod - förhandlar via sms

Spelarna chockade.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Stridigheter mellan två spelare i Trelleborg, Andreas Wihlborg och Mikael Bengtsson - samt klubbens styrelse - har blossat upp.

Ledningen med TFF:s klubbdirektör Lasse Larsson i spetsen har under en längre period skött kontraktsförhandlingarna med dessat två spelare per sms.

Mikael Bengtsson är inte direkt glöd över det agerandet.

– Lasse skickade ett sms i fredags. Det stod ungefär att ”vi i styrelsen tycker fortfarande att det kontraktet du fått är bra, lämna besked på måndag”.

Om de vill ha besked idag (läs i måndags) så kan jag inte lämna det. Vill de snacka så får de ringa, säger Bengtsson och poängterar att det finns andra klubbar på marknaden, fortsätter Bengtsson.

Lasse Larsson själv säger så här om tillvägagångssättet när det gäller att förhandla kontrakt.

– Det spelar väl ingen roll om jag ringer och säger det, skickar sms eller mail. Mikael Bengtsson skickade själv sms till mig innan det och då är det inte konstigt att jag sms:ar tillbaka, säger Lasse Larsson till Sydsvenskan.

Wihlborg och Bengtsson har börjat scanna av marknaden för nya klubbadresser - och enligt tidningen har de fått konkreta förslag från andra allsvenska klubbar.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela