- Foto: Bildbyrån

Lämnar DIF för Blåvitt?

Daniel Sjölund förhandlar med Djurgården om ett nytt kontrakt. Men han tror samtidigt på en ny omgivning och IFK Göteborg nämns i sammanhanget.


Djurgården ser den rutinerade mittfältaren Daniel Sjölund som en viktig kugge till kommande säsong. Men hans kontrakt går ut vid årsskiftet och även om han fortfarande diskuterar med klubben är 26-åringen samtidigt sugen på en nytändning i en ny omgivning.

- Jag förhandlar fortfarande med Djurgården men jag förhandlar också med andra klubbar - både i och utanför Sverige, säger till Expressen.

Redan under den förra säsongen spekulerades det i att Sjölund, med meriter från Liverpool och West Ham, var på väg till IFK Göteborg och han medger att intresset kvarstår. Samtidigt som han inte är helt nöjd med situationen i DIF.

- Mycket handlar om kontinuitet och under min tid i klubben är det något som har saknats. På sju år tror jag vi har haft sju olika tränarkonstellationer i Djurgården.

En som definitivt försvinner är mittfältaren Dan Burlin. Han kom till DIF i somras från samarbetsklubben Skellefteå FF men kontraktet som går ut vid nyår förlängs inte. Tyvärr drabbades han av en korsbandsskada under slutet av säsongen.

Totalt gjorde den 29-årige mittfältaren Burlin nio allsvenska matcher och ett mål för DIF.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!