Tisdag 27 Sep
Stockholm

DIF-stjärna väntar på öppningar

Daniel Sjölunds agent vet ännu inte vad som händer med Djurgårdens duktige mittfältare. ”Det har gått trögt”, säger Stefan Pettersson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Stanna i Djurgården, gå till IFK Göteborg eller utomlands? Det är en hel del att ta ställning till för Djurgårdens mittfältsstjärna Daniel Sjölund, i alla fall om man ser till tidigare spekulationer.

- Vi hade en förhoppning om att kunna samla in så pass mycket material att Daniel skulle kunna fatta ett beslut efter nyår men det har gått trögt. Beslutet tar nog längre tid än så, säger hans agent Stefan Pettersson till FotbollDirekt.se.

Intresse finns i Sverige och utomlands. ”Blåvitt” som det pratats mycket om har dock värvat anfallaren Pär Ericsson från Gais och meddelade efter det att man inte längre aktivt letar efter spelare.

- Ja, det finns intresse både från svenska och utländska klubbar men jag vill inte gå in specifikt på vad det handlar om, då jag inte tycker om att skapa onödiga spekulationer. Alla klubbar avvaktar att transferfönstret ska öppna och det är först då man kan se vart det finns öppningar, säger Pettersson.

Den finske landslagsmannens kontrakt med Djurgården gick ut vid årsskiftet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.