Torsdag 6 Okt
Stockholm

Rolle sparkar kompisen

Malmö FF:s tränare Roland Nilsson har gjort sig av med den assisterande tränaren Hans Gren. ”Det här var inget lätt beslut, det ska gudarna veta”, säger Nilsson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

På måndagen meddelar Malmö FF att klubben och den assisterande tränaren Hans Gren går skilda vägar.

- Hans och jag har jobbat nära varandra under lång tid och det här var inget lätt beslut, det ska gudarna veta. Men jag måste göra det som jag upplever blir bäst för laget. 2010 ska vi skörda och det gör vi bara om alla i hela truppen bara har det för ögonen, kommenterar Roland Nilsson.

Hans Gren har fört fram att han känner sig mogen för att ta ett eget lag. Arbetet med att rekrytera en ny assisterande tränare har inletts och beräknas vara klart inom en snar framtid

- Det är rätt att jag tidigt på säsongen meddelade Roland att det kanske är dags för oss båda att stå på egna ben. Jag framförde mina tankar om att träna ett eget lag under förutsättning att det fanns intresse från annat håll, säger Gren till klubbens hemsida.

- Under hösten meddelade jag ”Rolle”, Pelle Svensson och Hasse Borg att det kunde bli så att jag ville pröva vingarna någon annanstans. Det var några föreningar som visade intresse men det blev inget konkret så jag var inställd på att fortsätta. Beslutet kom överraskande men jag anser att det är fullt naturligt att Rolle och MFF tittar på andra alternativ med anledning av mina tankar och mina mål.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Sverige vann enkelt – klart för kvartsfinal

Publicerades: 2 timmar sedan

Guide: Värt att veta inför NHL-säsongen

Publicerades: 3 timmar sedan

Efter storförlusten – Lopetegui sparkas

Publicerades: igår 23:51

Hete Haaland slog till igen – sänkte FCK

Publicerades: igår 23:06

Mardrömssekunder sänkte Karlskoga

Publicerades: igår 21:45

Harts felpass gav Leipzig första segern

Publicerades: igår 20:51

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.