Tisdag 27 Sep
Stockholm

KLART: Sjölund stannar i Dif - Dahlberg lämnar

Sjölund och Dahlberg skiljs åt.
Sjölund och Dahlberg skiljs åt. Foto: Bildbyrån

- Det är förstås glädjande att vi står så nära en lösning. Daniel kommer att vara en viktig pusselbit i det lag vi nu bygger, säger Stefan Alvén.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

IFK Göteborg visade intresse, men i kväll kom Daniel Sjölund överens med Djurgården om ett nytt treårskontrakt.

- Jag har trivts väldigt bra under mina år i Djurgården och det är viktigare än pengar, målet har hela tiden varit att hitta en lösning, säger han till klubbens hemsida.

- Dessutom tror jag att vi har en mycket spännande säsong framför oss. Det känns mycket bra, hälsar Daniel Sjölund från Åland där han befinner sig trots att försäsongsträningen inleddes under måndagen.

Klubbens nye sportchef Stefan Alvén är glad att de segdragna förhandlingarna nu är avslutade.

 - Det är förstås glädjande att vi står så nära en lösning. Daniel kommer att vara en viktig pusselbit i det lag vi nu bygger, säger Stefan Alvén som poängterar att inga papper ännu är skrivna.

Samtidigt har förhandlingarna med Mikael Dahlberg strandat och därför väljer Djurgården nu att gå vidare med andra spelare.

"Djurgården Fotboll tackar Mikael Dahlberg för hans tid i Djurgården och önskar lycka till i den fortsatta karriären", står det på hemsidan.

 - Mikael har varit viktig för Djurgården, inte minst under hösten då han klev fram som en riktig ledare, både på och vid sidan av planen, säger Stefan Alvén.

Dahlberg var för ett år sedan svensk landslagsspelare. Karriären har gått spikrakt nedåt och han har haft svårt att lyckas i sina förhandlingar med allsvenskans sämsta lag.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.