Tisdag 27 Sep
Stockholm

Haglund förlorad för Brommapojkarna

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Mittfältaren Philip Haglund är överens med holländska Heerenveen. Nu får Brommapojkana svårt att stoppa sin stjärna från en flytt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det ser onekligen ut som om Brommapojkarna förlorar sin duktige mittfältare Philip Haglund ett par månader innan den allsvenskan starten. Enligt uppgift är han redan överens med Heerenveen.

- Jag kan i alla fall säga att det pågår en positiv diskussion och att vi har fått ett otroligt positivt intryck av Heerenveen, säger agenten Per Jonsson till FotbollDirekt.se.

- Och att jag tror att det skulle vara ett bra karriärssteg för Philip att komma till Heerenveen. En sak som är säker är också är att alla i Heerenveen är otroligt imponerade av Philip, både som fotbollsspelare och människa.

Holländarnas tränare Jan de Jonge har bett ledningen att anstränga sig maximalt för att få över svensken. BP:s ordförande Ola Danhard väljer att inte kommentera hur diskussionerna ser ut kring spelaren och Heerenveen.

Haglund tros kosta någonstans kring tio miljoner kronor, vilket enligt FotbollDirekt är en väl hög summa för holländarna. Samtidigt sägs BP få det svårt att stoppa spelaren från den här chansen då han spelat med klubben sedan sexårsåldern.

Den 14:e december blev 22-åringen uttagen till det svenska A-landslaget som nu reser till Oman för två träningsmatcher. Haglund har aldrig tidigare representerat Sverige, vare sig på pojk- eller juniorlagsnivå.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.