- Foto: Scanpix

Bengt, 43, vägrar kasta in handduken

Bengt Andersson hoppade in i Örgryte förra säsongen men står nu utan kontrakt. Han är dock inte främmande för att fortsätta spela i en annan klubb i allsvenskan.


Bengt Andersson hoppade in i Örgryte i fjol sedan både Peter Abrahamsson och Nathan Coe gått sönder. Nu står dock målvaktsveteranen utan kontrakt, det blir ingen fortsättning i Örgryte. Han vägrar dock ge upp karriären.

- Jag har hållit mig i träning nu och jag säger inte nej som jag gjort en gång förut. Jag tycker det är roligt att spela vidare och känner mig i bra form. Om någon hör av sig så tar jag ställning till det då.

Han letar inte aktivt, men ska det bli spel så är det på högsta nivå.

- Då ska det vara i Allsvenskan, men samtidigt vill jag inte stänga några dörrar. Om det kommer ett anbud från ett lag i en lägre division så kommer jag att fundera på det. Men då får det vara något i närheten, jag har ett civilt jobb att tänka på också, säger han till Eurosport.

I Örgryte är man inte främmande för att kontraktera 43-åringen igen om det skulle krisa, men det är förstås inget man räknar med.

Bengt Andersson började i Hanhals innan han gick till Gais 1979. Han har även tillhört Brage, CD Tenerife, IFK Göteborg och norska Moss FK.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!