Jos Hooiveld kommer att skriva på för Celtic.
1 av 2
Jos Hooiveld kommer att skriva på för Celtic. - Foto: SCANPIX
Holländaren blir den femte spelaren som lämnar AIK.
2 av 2
Holländaren blir den femte spelaren som lämnar AIK. - Foto: SCANPIX

Hooiveld skriver på för Celtic

Övergångssumman uppges ha landat på 18 miljoner kronor.


Ytterligare en guldhjälte lämnar AIK. Den här gången är det holländaren Jos Hooiveld som ytterst nära det skotska storlaget, Celtic.

Mittbacken, som endast har spelat en säsong med Solnaklubben, kommer inom kort att skriva på för storlaget som uppges ha lagt ut 18 miljoner kronor för den långe spelaren. Pengar som kommer väl till handa för det ekonomiskt pressade AIK.

Hooiveld blir därmed den femte spelaren som lämnar de svenska mästarna. Sedan tidigare har Ivan Obolo, Daniel Örlund, Markus Jonsson och Mikael Thorstensson lämnat AIK.

AIK
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jagr, 52, historisk och målskytt

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

1 timme sedan
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.

Debutantmål när Tre Kronor nollade Finland

1 timme sedan
Ett mål från Lukas Vejdemo och framspelningar både av Felix Unger Sörum och Jonathan Lekkerimäki. Debutanterna klev fram när Tre Kronor besegrade Finland i Jyväskylä med 4–0 i första matchen inför VM.

Sverige mot Ungern igen i EM

3 timmar sedan
Ungern igen – och Debrecen igen. Det blev utfallet när damernas EM-slutspel i handboll lottades. "Det är två tydliga favoriter i gruppen och det blir en nyckelmatch mot Ungern", säger förbundskapten Tomas Axnér i ett pressmeddelande.

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

3 timmar sedan
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.