- Foto: Bildbyrån

Ingen DIF-kontakt med Adde

Den tidigare landslagsmannen Andreas Johansson öppnar för en flytt hem till Sverige. Men i hans tidigare klubb Djurgården har man inte ens diskuterat mittfältaren.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Andreas Johansson gjorde stor succé i Djurgården där han spelade mellan 2000 och 2004, sedan DIF bytt till sig honom från AIK mot Sharbel Touma. Sedan 2005 har han spelat med Wigan och nu danska Ålborg men har öppnat för att flytta hem om kontraktsförandlingarna bryter ihop.

- Nu får vi se vad Ålborg säger. Vi har haft en liten startdialog, och jag väntar på ett erbjudande. Det är absolut en möjlighet att jag stannar, säger 31-åringen till den danska tidningen Nordjyske.

I Djurgården har man dock inte diskuterat den pålitlige målskytten som var med och tog guld med DIF 2002 och 2003.

- Jag kan inte kommentera Andreas Johansson. Vi har sagt att vi inte kommenterar rykten, säger sportchefen Stefan Alvén till FotbollDirekt.

Djurgården har redan värvat ett gäng spelare, bland annat två finska mittfältare. Frågan är om det stannar där.

- Vi känner oss rätt trygga med det vi har. Men visst tittar vi hela tiden på möjliga nyförvärv. Men det behöver inte hända något nu, säger Alvén kryptiskt.

”Addes” kontrakt med danskarna går ut i sommar. En källa som FotbollDirekt pratat med tror inte att DIF är särskilt intresserade.

/
/
/
/
Dif