Måndag 15 Aug
Stockholm

Oklarheter kring Wanderson-flytt

Brassestjärnan Wanderson fixade läkarundersökningen hos spanska Atletico Gramenet. Frågan är om de har råd att betala?  ”Jag vet inte om jag ska träffa några andra”, säger Wanderson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Skyttekungen Wanderson do Carmo har länge varit på väg bort från Gais och nyss besökte han den spanska division 3-klubben Atletico Gramenet. Flytten var nära, men nu är han tillbaka i Göteborg och det sägs att den hårdsatsande klubben inte har pengarna till att värva stjärnan.

- Mig veterligen är Gramenet huvudspåret, jag vet inte om jag ska träffa några andra. Jag hoppas det löser sig med Atletico Gramenet. Jag vill gärna spela där, säger han till Sportsday efter sina fyra dagar i Barcelona.

Agenten Patrick Mörk håller dock flera dörrar öppna, och intresset är fortsatt stort, det hävdar i alla fall agenten på tisdagen.

- Vi pratar med klubbar hela tiden, intresset blir större och större. Men allting är fortfarande väldigt öppet.

Klart är att Wanderson klarade läkarundersökningen utan problem. Och i Gais, som kan få in mellan 15 och 20 miljoner för sin skyttekung, räknar man honom som förlorad.

- Han är med och tränar tillsvidare, men jag vet inte heller riktigt vad som händer. Det är som det är... Men i det långa loppet har jag ingen plan för honom, det skulle förvåna mig mycket om han är kvar i vårt lag när vi drar igång matcherna, säger tränaren Alexander Axén till Sportsday.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.