Måndag 8 Aug
Stockholm

Elanga aktuell – trots allt

1 av 2
2 av 2

Så sent som i går hette det att Trelleborgs FF inte kunde möta Joseph Elangas lönekrav. Men nu syns en ljusning. ”Lönen klarar vi nog”, säger ordföranden Per-Anders Abrahamsson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Trelleborgs tränare Tom Prahl har en tid velat förstärka försvaret med den kontraktslöse Joseph Elanga. Under gårdagen hette det dock att han hade för höga lönekrav men nu visar det sig att dörren fortfarande är öppen.

- Lönen klarar vi nog, men vi är inte färdiga när det gäller andra saker, säger TFF-ordföranden Per-Anders Abrahamsson.

Förvisso står den 30-årige vänsterbacken, med förflutet i Malmö FF och danska Bröndby och Horsens, utan kontrakt. Men en sign on-bonus kommer man inte ifrån, och så ska den tidigare svenske mästaren förstås ha en lön också.

- Vi har satt ett tak när det gäller Elanga. Vad det innebär vill jag inte gå in på. Men det är klart att vi aldrig kommer att fostra elva startspelare på egen hand, några spelare måste vi hämta utifrån, säger Abrahamsson till Trelleborgs Allehanda.

Efter helgen kommer vice ordföranden Stefan Nilsson tillbaka från semester, och då kan det hända grejer hälsar Abrahamsson. Samma sak med anfallaren Mattias Adelstam från Ängelholm.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.