Tisdag 24 Maj
Stockholm

"Daja" förlängde - finsk koloni i Djurgården

Sjölund i Djurgårdströjan.
1 av 3
Sjölund i Djurgårdströjan. Foto: Bildbyrån
2 av 3
3 av 3

- Kasper har jag lirat med i landslaget lite och Lyrko är en barndomskompis, säger han om de nya finländare som kommit in i Djurgårdens trupp.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Drömbudet från IFK Göteborg kom aldrig, då stannar 26-årige Daniel Sjölund kvar i Djurgården. Finländaren skriver på för ytterligare tre år.

- IFK visade intresse och vi hade en dialog, men inte mer än så. Jag tycker att det hela förstorades upp väldigt mycket i media. Det sattes väldigt stora rubriker när vi bara hade haft en diskussion. Jag har hela tiden känt att Djurgården är nummer ett om jag skulle vara kvar i Sverige.

- Jag trivs otroligt bra i klubben och i Stockholm. För att jag över huvud taget skulle kunna lämna Djurgården hade det behövt dyka upp något riktigt bra, och det har det inte gjort under den här perioden. Nu känns det kanon, det kunde inte ha blivit bättre, säger Sjölund till Eurosport.

"Daja", som missade stora delar av fjolårssäsongen på grund av skada, har fått flera nya finländska lagkamrater i Djurgården.

- De spelare som har kommit in känns väldigt bra, de har sett bra ut på träning. Kasper har jag lirat med i landslaget lite och Lyrko är en barndomskompis. Det är klart att det känns extra kul. Han är en otroligt duktig fotbollsspelare också, säger han till Eurosport.

Kommentera
Kopiera länk
Dela