- Foto: mff.se

Espanyoltränare till Malmö FF

Roland Nilsson får spanskt sällskap vid sin sida. Malmö FF har gjort klart med Espanyols b-lagstränare Josep Clotet Ruiz.


Malmö FF fortsättera att förstärka sin organisation. Det senaste namnet är Josep Clotet Ruiz, som blir assisterande tränare till Roland Nilsson.

32-åringen kommer från jobbet som huvudtränare för Espanyols b-lag som han tränat i två år. Sejouren där var mycket lyckad. 2009 blev det serieseger och han fick även se sju av sina spelare flyttas upp till a-laget efter säsongen.

– Jag bestämde mig slutgiltigt när jag fick se laget och känna atmosfären. Det märks att det är ett lag där man satsar och där alla är villiga att arbeta hårt, säger Josep till MFF:s hemsida.

Roland Nilsson har fått ett gott intryck av sin framtida arbetskollega.

– Vi ser på fotboll på samma sätt och det känns både kul och värdefullt att kunna få in internationella influenser i laget, säger MFFs tränare, Roland Nilsson.

/
/
/
Senaste nytt

Kafaji från start i "Asllani-rollen"

Lurade på både pengar och startplats – Bedrägerier ökar kring Vasaloppet

Vasaloppet varnar för nätbedrägerier i samband med anmälan till loppet. – Man ska tänka till en extra gång innan man skickar några pengar, säger arrangemangschef Magnus Locken.

Öberg sjuk – missar Skidskyttekampen

Hanna Öberg missar Skidskyttekampen i Stockholm. Stjärnan är sjuk. "Det känns tråkigt då det är en tävling jag sett fram emot väldigt mycket", skriver hon på Instagram.

Ryssland utanför IOK - överklagan avslagen

Ryssland förblir avstängt från IOK, Internationella olympiska kommittén.

Handbollslegendaren Per Carlén sjuk i cancer: "Haft en fot i graven"

2 timmar sedan
Handbollslegendaren Per Carlén har drabbats av cancer. 63-åringen fick diagnosen i april i fjol. – Man kan säga att jag haft en fot i graven, säger han till Sydsvenskan.

Sagströms succé – i delad ledning i Thailand

2 timmar sedan
Madelene Sagström slår inte av på takten i LPGA-tourtävlingen i Thailand. Den inledande 67-rundan följdes av 67 även på den andra – och nu är den svenska golfaren i delad ledning inför helgen.