Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Espanyoltränare till Malmö FF

mff.se

Sport | 30/01/2010 18:11

Roland Nilsson får spanskt sällskap vid sin sida. Malmö FF har gjort klart med Espanyols b-lagstränare Josep Clotet Ruiz.

Malmö FF fortsättera att förstärka sin organisation. Det senaste namnet är Josep Clotet Ruiz, som blir assisterande tränare till Roland Nilsson.

32-åringen kommer från jobbet som huvudtränare för Espanyols b-lag som han tränat i två år. Sejouren där var mycket lyckad. 2009 blev det serieseger och han fick även se sju av sina spelare flyttas upp till a-laget efter säsongen.

– Jag bestämde mig slutgiltigt när jag fick se laget och känna atmosfären. Det märks att det är ett lag där man satsar och där alla är villiga att arbeta hårt, säger Josep till MFF:s hemsida.

Roland Nilsson har fått ett gott intryck av sin framtida arbetskollega.

– Vi ser på fotboll på samma sätt och det känns både kul och värdefullt att kunna få in internationella influenser i laget, säger MFFs tränare, Roland Nilsson.