Sponsorer ska kirra Linderoth

Elfsborg ska bara ha hem Tobias Linderoth från turkiska Galatasaray. Till sin hjälp ber Elfsborg sina sponsorer om hjälp.


Den tidigare landslagsmannen Tobias Linderoth är på väg bort från Galatasaray där han spelat  sedan 2007, det vill säga då inte skador satt stopp för mittfältaren. Nu gör Elfsborg allt för att få hem stjärnan. Ett bud kommer att läggas.

Klubben har nu skickat ut ett brev till sina sponsorer där de ges möjlighet att delta i finansieringen, skriver Sveriges Radio och FotbollDirekt. Det var så man jobbade när man fick hem Anders Svensson från England.

Dock så ska även IFK Göteborg och nyallsvenska Mjällby visat intresse för den 30-årige Linderoth som kommer att lämna turkarna.

Lineroth, född i Frankrike, spelade med Elfsborg 1996-1998. Han har även tillhört Feyenoord, Mjälby, IFK Hässleholm, Stabaek, Everton och FC Köpenhamn.

/
/
/
Senaste nytt

Skidsvenskens bakslag – missar Lahtis

Murray hintar om slutet: "De sista månaderna..."

1 timme sedan
Tennisstjärnan Andy Murray hintar om att karriären snart kan vara över. Britten, som vunnit tre grand slam-titlar, har haft flera tunga skador senaste åren och spelar med en opererad höft.

Fansen rasar på Sveriges nya förbundskapten: "Pinsamt"

1 timme sedan
Nu står det klart att Jon Dahl Tomasson blir förbundskapten för det svenska herrlandslaget i fotboll. Alla är dock inte nöjda med Fotbollsförbundets val. På Instagram regnar nämligen hatkommentarerna.

Blir första utländska förbundskaptenen

2 timmar sedan
Han har vunnit Champions League med Milan, delar på målrekordet i den rödvita landslagströjan och förde Malmö FF till två raka SM-guld. Nu tar dansken Jon Dahl Tomasson, 47, över Sveriges herrlandslag – som den förste utländske förbundskaptenen.

Arne Hegerfors begravs: "Hoppas han har det fint"

2 timmar sedan
Den legendariske sportjournalisten Arne Hegerfors begravs i dag i Engelbrektskyrkan i Stockholm. Flera stora sportprofiler är på plats. Jag hoppas verkligen han har det fint, vilken fantastisk människa, säger Anders "Ankan" Parmström som var Hegerfors radarpartner i hockeysändningarna på SVT och senare Canal+.

Landslagsspelaren Kristoffer Olsson drabbad av hjärnsjukdom

idag 09:07
Landslagsspelaren Kristoffer Olsson ligger medvetslös i respirator på Århus sjukhus. Det uppger 28-åringens klubb Midtjylland.