Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sponsorer ska kirra Linderoth

Sport | 01/02/2010 10:57

Elfsborg ska bara ha hem Tobias Linderoth från turkiska Galatasaray. Till sin hjälp ber Elfsborg sina sponsorer om hjälp.

Den tidigare landslagsmannen Tobias Linderoth är på väg bort från Galatasaray där han spelat  sedan 2007, det vill säga då inte skador satt stopp för mittfältaren. Nu gör Elfsborg allt för att få hem stjärnan. Ett bud kommer att läggas.

Klubben har nu skickat ut ett brev till sina sponsorer där de ges möjlighet att delta i finansieringen, skriver Sveriges Radio och FotbollDirekt. Det var så man jobbade när man fick hem Anders Svensson från England.

Dock så ska även IFK Göteborg och nyallsvenska Mjällby visat intresse för den 30-årige Linderoth som kommer att lämna turkarna.

Lineroth, född i Frankrike, spelade med Elfsborg 1996-1998. Han har även tillhört Feyenoord, Mjälby, IFK Hässleholm, Stabaek, Everton och FC Köpenhamn.