- Foto: Bildbyrån

HIF-anfallare kvar hos Bajen

Hammarby testar Helsingborgs Tobias Holmqvist. Nu står det klart att han stannar i klubben ytterligare en vecka. ”Vi vill se mer”, säger Michael Borgqvist.


Hammarby testar den store anfallaren Tobias Holmqvst som tillhör Helsingborgs IF men som varit utlånad till Gais vid två tillfällen men även till Falkenberg.

- Vi tror att många lag kommer backa hem när de möter oss och kanske främst på Söderstadion. Då är det bra med stora spelare om vi är ute efter inlägg. Tobias löper mycket in boxen, säger tränaren Michael Borgqvist till FotbollDirekt.

Det står klart att han fortsätter att provspela med Superettan-klubben i ytterligare en tid.

- Han kommer att stanna hos oss i ytterligare en vecka. Det har varit dåligt väder den här veckan och vi har tvingats ställa in fotbollspass. Därför vill vi se mer av honom.

Även backen Filip Bergman, med förflutet i klubben, kommer att spendera två veckor med Hammarby och kan kanske spela till sig ett kontrakt.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

NHL: Arizona flyttar till Utah

Orken tog slut: "Bittert så klart"

2 timmar sedan
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

3 timmar sedan
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

igår 20:58
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.