Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

HIF-anfallare kvar hos Bajen

Bildbyrån

Sport | 01/02/2010 12:52

Hammarby testar Helsingborgs Tobias Holmqvist. Nu står det klart att han stannar i klubben ytterligare en vecka. ”Vi vill se mer”, säger Michael Borgqvist.

Hammarby testar den store anfallaren Tobias Holmqvst som tillhör Helsingborgs IF men som varit utlånad till Gais vid två tillfällen men även till Falkenberg.

- Vi tror att många lag kommer backa hem när de möter oss och kanske främst på Söderstadion. Då är det bra med stora spelare om vi är ute efter inlägg. Tobias löper mycket in boxen, säger tränaren Michael Borgqvist till FotbollDirekt.

Det står klart att han fortsätter att provspela med Superettan-klubben i ytterligare en tid.

- Han kommer att stanna hos oss i ytterligare en vecka. Det har varit dåligt väder den här veckan och vi har tvingats ställa in fotbollspass. Därför vill vi se mer av honom.

Även backen Filip Bergman, med förflutet i klubben, kommer att spendera två veckor med Hammarby och kan kanske spela till sig ett kontrakt.