Onsdag 30 Nov
Stockholm

Allsvenskt intresse för Abgar Barsom

1 av 2
. Foto: Bildbyrån
2 av 2
. Foto: Bildbyrån

Lag från toppligor i Sverige och Norge är intresserade av mittfältsveteranen Abgar Barsom. ”Självklart vill jag lösa det så snabbt så möjligt men allting måste stämma”, säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Abgar Barsom har tränat med Örebro SK tidigare för att hålla igång, men kör nu på egen hand. Bland annat med respekt för att de håller på och svetsar samman truppen inför den kommande säsongen. Så de låter inte högaktuella och parterna har inte diskuterat ett kontrakt.

Men det finns intresse för den kontraktslöse mittfältaren som tidigare spelat för klubbar som Djurgården, Heerenveen, Örebro SK och nu senast Fredrikstad FK.

- Det går inte att stressa fram ett sånt här beslut. Självklart vill jag lösa det så snabbt så möjligt men allting måste stämma, säger ”Abbe” till Eurosport i dag.

32-åringen meddelar att det finns intresse från de två högsta divisionerna i Sverige och i Norge. Om bara sex veckor startar allsvenskan. Kanske borde han vara sugen på en långsiktig lösning?

- Det tror jag alla spelare vill, skriva långa kontrakt där man trivs. Men jag förstår att jag inte kan skriva på för vilken klubb som helst. Det som gäller är att hitta en ställe där jag vill spela och bo.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.