Fredag 2 Dec
Stockholm

Johan Oremo joggar igen

Djurgårdens skadedrabbade anfallare Johan Oremo är äntligen på väg tillbaka efter sina senaste bekymmer. ”Jag joggade för första gången i dag och det kändes ingenting”, säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Redan förra säsongen drabbades Johan Oremo av skadebekymmer och i början på försäsongen var det dags igen. DIF-anfallaren drabbades av ett uttänjt ledband i knäet.

Men nu är han på väg tillbaka, rehabövningarna bör anfallaren snart kunna lägga åt sidan skriver man på Djurgårdens hemsida.

- Det är några veckor kvar, sedan ska jag kunna köra. Jag joggade för första gången i dag och det kändes ingenting, det visar att vi är på rätt väg. Jag har lite ont i några lägen under rehabträningen, men det ska vi jobba bort, säger han.

- Jag ska göra ett styrketest om fem veckor för att se att allt är borta, men jag hoppas vara helt tillbaks tidigare än så.

Samtidigt meddelar också Djurgården att man snart sålt 4000 årskort till kommande säsong. Det är fler än vid samma tidpunkt förra säsongen, trots att man var nära att ramla ur allsvenskan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.