Fredag 2 Dec
Stockholm

Wandersons fokus ligger på Gais

1 av 4
. Foto: Bildbyrån
2 av 4
. Foto: Scanpix
3 av 4
. Foto: Scanpix
4 av 4
. Foto: Scanpix

Skyttekungen Wanderson blev kvar i Gais trots månader av flyttspekulationer. Men nedslagen är han inte. ”Det gäller att fokusera på Gais”, säger stjärnan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Gais brasilianske stjärna och skyttekung Wanderson do Carmo var nära en flytt till sydligare breddgrader, men det blev aldrig någon affär.

- I slutet var det verkligen komplicerat. Det har varit en turbulent tid, jag visste verkligen inte om jag skulle vara kvar eller försvinna den sista månaden, säger Wanderson till Eurosport.

Först var han på gång till Spanien, sen var nära med den holländska storklubben Feyenoord. Men trots att några fönster runt om i världen fortfarande är öppna blir det ingen flytt nu.

- För mig är transferfönstret stängt, jag tänker inte mer på det här nu. Det gäller att fokusera på Gais.

Skaderiken har gjort att han inte velat träna för fullt med laget men nu ligger fokus på kommande säsong i allsvenskan. Ännu är inget kontrakt påskrivet men klart är att Wanderson erbjuds högre lön nu när han blir kvar i klubben.

Han förnekar att han kommer att vara extra motiverad bara för att få ett proffskontrakt utomlands i sommar.

- Nej, jag känner inte så. Det är klart att det vore skoj att vinna skytteligan igen. Men mitt främsta mål är att jobba så hårt jag kan och hjälpa Gais till en bra placering.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.