Fotboll
Springer efter bollen? - Foto: Bildbyrån

MFF förnekar Afonso Alves-rykte

Den förre Malmö FF-stjärnan Afonso Alves uppgavs under gårdagen ha varit på lunch med Roland Nilsson och lagkaptenen Daniel Andersson. ”Jag har faktiskt aldrig träffat Afonso”, skrattar tränaren.


Kan den pålitlige målskytten Afonso Alves vara på väg tillbaka till Malmö FF? Ja, om man får tro uppgifter i Aftonbladet som under gårdagen påstod att anfallaren synts luncha i Malmö tillsammans med tränaren Roland Nilsson samt lagkaptenen Daniel Andersson.

Men på onsdagen förnekar Daniel Andersson att han pratat med Alves som numnera spelar i med Al-Sadd Sports Club i Qatar efter sejourer i Heerenveen och Middlesbrough. Ännu mindre lunchade han med honom i går.

- Jag såg att Aftonbladet ringde mig klockan elva i går kväll, men jag orkade inte ens svara. Jag var inte ens ute på lunch i går, utan tvungen att hasta hem direkt efter träningen, säger han till Sydsvenska Dagbladet.

Daniel säger att man hade lite SMS-kontakt tidigare, men inte mer. Inte heller ”Rolle” säger sig veta var uppgifterna kommer ifrån.

– Jag skrattade till när jag såg det. Fattar inte var det kommer ifrån. Jag har faktiskt aldrig träffat Afonso, bara sett honom spela. Och hans klubb i Qatar lär inte släppa honom till oss efter att ha köpt honom för hundra miljoner, säger han till tidningen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!