Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lekström varnar Kenny Pavey

1 av 4

Bildbyrån

2 av 4

Bildbyrån

3 av 4

Bildbyrån

4 av 4

Bildbyrån

Sport | 22/03/2010 16:15

BP:s duktige målvakt har inte glömt dobbarna från AIK:s Kenny Pavey i lördags. Och han varnar honom från att göra något liknande igen. ” Nästa gång ska jag trycka upp mina dobbar mot honom också”, hotar Lekström.

Det var ingen vacker tackling när AIK:s tuffe engelsman Kenny Pavey gick in med dobbarna mot Brommapojkarnas Benny Lekström i lördags. Och Lekström har ännu inte glömt incidenten från den mållösa matchen.

- Normalt har man så mycket känslor direkt efter matchen och det brukar lägga sig någon dag efteråt men jag blir fortfarande riktigt förbannad när jag ser det så här efteråt. Det är så idiotiskt det han gör, säger målvakten till FotbollDirekt.

Pavey fick rött kort för tilltaget men sa själv efteråt att inte var så farligt och hade hellre sett ett gult kort.

- Himla tur att han inte hade skruvdobb, för då hade mitt knä varit kvar i Råsundas gräsmatta.

AIK fick även Sebastián Eguren utvisad och till skillnad från Pavey riskerar uruguayanen mer än en matchs avstängning sedan han ska ha attackerat fjärdedomaren verbalt.