Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Supertalangen nöjd med krossen

1 av 1

Scanpix

Sport | 22/03/2010 23:06

Elfsborgs guldklimp Johan Larsson gjorde sina två första allsvenska mål när Halmstad kördes över med 6-0. Inte undra på att yngligen var nöjd efteråt.- Det känns fantastiskt roligt, säger han.

Redan i premiäromgången borta mot Gefle visade han framfötterna. Men trots det uteblev målen för Johan Larsson och likaså segern för hans Elfsborg.

Men när Boråslaget i dag tog emot Halmstad på hemmaplan var det andra tongångar. I den 13:e minuten hittade den 19-årige supertalangen nätmaskorna och det blev ytterligare ett mål innan matchen var slut.

- Det känns fantastiskt roligt, det här kunde jag inte drömma om. Jag gjorde ganska bra ifrån mig mot Gefle och ville bara visa på hemmaplan att jag kunde göra en ny bra insats. Jag försökte gå mycket i djupet som är mitt signum, säger Larsson enligt TT.

På förhand gick mycket av snacket kring skadade Stefan Ishizaki som missar hela vårsäsongen. Men Larssons succé har fått supportrarna att för stunden glömma den 27-årige mittfältaren.

- Jag försöker fylla hans tomrum så gott jag kan och det gick hyfsat i dag, förklarar Larsson.