Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mehmeti: "Hoppas jag får mer speltid"

1 av 3

Scanpix

2 av 3

Scanpix

3 av 3

Bildbyrån

Sport | 23/03/2010 22:36

Agon Mehmeti frälste Malmö FF i hemmapremiären mot Örebro med två vackra mål, men han känner sig ändå inte säker på en startplats.- Det är stor konkurrens, säger Agon Mehmeti till Nyheter24.

MALMÖ. Malmö FF visade att man utan tvekan blir att räkna med i den absoluta toppen i årets Allsvenska genom en stabil 3-0-seger mot Örebro under tisdagskvällen.

Agon Mehmeti fick chansen från start och tog tillfället i akt att stänka dit två baljor. Men trots det känner sig Malmöpågen inte säker på en ordinarie plats i startelvan.

- Det är stor konkurrens, så för min del är det bara att jobba på och hoppas att jag får mer speltid, säger han till Nyheter24 efter matchen.

Hur tycker du samarbetet med Daniel Larsson fungerar?

- Jag tycker det gick bra och jag tror att Gais-matchen hjälpte mycket faktiskt, förklarar Mehmeti.

Förutom att anfallet fungerade ypperligt för Malmös del, höll även försvaret högsta nivå. Talangen Jasmin Sudic fick spela med veteranen Daniel Andersson i backlinjen, och tillsammans stoppade de Örebro gång på gång.

- Han är väldigt lätt att spela med eftersom han är så rutinerad, säger Jasmin Sudic till Nyheter24.