- Foto: Bildbyrån

Häcken förlänger med succéanfallaren

Stjärnanfallaren Mathias Ranégie förlängde under onsdagen sitt kontrakt med Häcken fram till 2014.- Jag trivs väldigt bra på Hisingen, säger han.


HISINGEN. I fjol blev det sex allsvenska mål för Häckens anfallare Mathias Ranégie. Det räckte för en landslagsplats i januari, vilket även gjorde att klubben vill förlänga kontraktet med Ranégie.

Den 25-årige anfallaren har också han velat skriva nytt kontrakt med Häcken, och det var därför bara en tidsfråga innan det blev klart. Under onsdagen förlängde Ranégie sitt kontrakt fram till 2014.

- Jag trivs väldigt bra på Hisingen och är övertygad att Häcken kommer att vara ett attraktivt Allsvenskt lag under många år. Jag är både stolt och glad att få spela i den gulsvarta tröjan, säger Ranégie till klubbens hemsida.

Under förra året växte Mathias Ranégie fram som en av Häckens absolut viktigaste spelare. Nu hyllas han av sportchefen Sonny Karlsson.

- Mathias trivs väldigt bra i BK Häcken och vi trivs väldigt bra med Mathias. Han har på det året han varit här visat att han är en riktigt bra fotbollsspelare. Han är oerhört viktig för vårt spel och vi är så klart jättenöjda med att han stannar i den gulsvarta tröjan, säger Karlsson.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!