Lördag 23 Okt
Stockholm

Jael fick utbrott i omklädningsrummet

Nanne Bergstrand hade stängt av Jael inför Elfsborgsmatchen på grund av att han hade missat ett teoripass.
1 av 2
Nanne Bergstrand hade stängt av Jael inför Elfsborgsmatchen på grund av att han hade missat ett teoripass. Foto: Scanpix
Avstängde Jael Ferreira fick ett utbrott i omklädningsrummet efter Elfsborgsmatchen.
2 av 2
Avstängde Jael Ferreira fick ett utbrott i omklädningsrummet efter Elfsborgsmatchen. Foto: Bildbyrån

Kalmars stjärnbrasse, Jael, fick ett utbrott i omklädningsrummet, enligt tidningen Barometern.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

KALMAR. Den kontroversielle Jael Ferreira i Kalmar FF, ska enligt uppgift till Barometern ha slagit i skåp, rivit ner kläder och gapat rakt ut att han ville lämna klubben efter matchen mot Elfsborg. Tränaren Nanne Bergstrand hade stängt av honom från Elfsborgsmatchen efter att han hade missat ett teoripass, utan någon anledning.

Det har spekulerats i varför han fick utbrottet, enligt Kalmars klubbledning beror det på att han inte fick någon behandling för en mindre knäskada han ådrog sig på fredagsträningen.

– Han skulle ha fått behandling av Kjell Svensson innan matchen men det blev missförstånd med tiden. Efter matchen hade Kjell fullt upp med de som spelat, säger Svante Samuelsson till Barometern.

Jael skulle bli Kalmars nya stjärna, men uppmärksamheten har kommit från andra håll än på planen. Han har vid upprepade tillfällen målat Sveriges löpsedlar svarta.

– Av erfarenhet vet vi att det är en process för alla brasilianska spelare som kommer hit men med Jael har det varit mer än det brukar, säger Svante Samuelsson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela