Patrik Haginge är också troligtvis med för spel.
1 av 3
Patrik Haginge är också troligtvis med för spel. - Foto: Scanpix
Johan Oremo är uttagen till truppen och kan även han göra comeback.
2 av 3
Johan Oremo är uttagen till truppen och kan även han göra comeback. - Foto: Scanpix
Sharbel Touma gör comeback i Djurgårdströjan i morgon.
3 av 3
Sharbel Touma gör comeback i Djurgårdströjan i morgon. - Foto: Scanpix

Touma gör debut i morgon

I ett lag där skadorna duggar tätt behöver Djurgården all förstärkning de kan få. Nu står det klart att Sharbel Touma gör debut i derbyt mot Brommapojkarna i morgon. Även Patrik Haginge och Johan Oremo kanske spelar.


STOCKHOLM. Den kontroversiella värvningen av ex-djurgårdaren som gick till AIK, Sharbel Touma, har rivit upp djupa sår hos Djurgårdens supportrar. Han värvades som ett substitut till skadade Mattias Jonson och i morgon gör han debut mot Brommapojkarna där han börjar på bänken.

- Han har en bra bit till toppformen. Det var ett tag sedan han spelade och han behöver komma i matchtempo, säger tränaren Lennart Wass till Eurosport.se.

Djurgården har haft stora problem med skador men det börjar se ljusare ut för Stockholmsklubben. Patrik Haginge gör också troligtvis comeback i morgon, likt Touma så börjar han på bänken.

- Haginge testade i dag och är redo. Han kommer att sitta på bänken i morgon, säger Wass.

Ytterligare en spelare som har dragits med skador är uttagen till morgondagens trupp, nämligen Johan Oremo. Han har haft skadeproblem ända sedan förra säsongen med en stressfraktur som inte har läkt som den skulle. Men nu ska han alltså vara spelklar och kan göra comeback i morgon.

Att dessa spelare kommer tillbaka är väldigt viktigt för Djurgården som inte har tagit någon poäng ännu i årets allsvenska, speciellt sedan Daniel Sjölund har blivit skadad på nytt.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/