1 av 5
- Foto: Scanpix
2 av 5
- Foto: Scanpix
3 av 5
- Foto: Bildbyrån
4 av 5
- Foto: Bildbyrån
5 av 5
- Foto: Bildbyrån

Bojan attackerar AIK:s utlänningar

Efter förlusten mot Örebro i går sågar Bojan Djordjic vissa spelares inställning. Speciellt de från Sydamerika. - AIK är inte likadant för mig som för dem. De måste bry sig, dundrar han.


AIK var uddlöst mot Örebro SK under måndagen och föll också med 1-0 på hemmaplan. Det saknades hjärta och inställning, det menar mittfältsstjärnan Bojan Djordjic. Han menar att alla spelare inte förstått vad det innebär att dra på sig den svartgula tröjan och ge allt för klubben och fansen.

- Nej, det gick så bra i fjol och de vet inte hur det är när det blåser i AIK. När det går bra kan du sitta i Solna centrum och fika och visa dig efter matcherna. Men det ska du också göra när det går tungt, säger han till Nyheter24.

De som främst får sig en känga är AIK:s utländska spelare.

- Jag ska visa på träningen att jag inte viker ner mig. Jag har kommit tillbaka från karriärhotande skador. Då folk har spottat, garvat och hånat mig. Har man lite hjärna så kanske man ser hur man ska göra. Även de här utlänningarna, sydamerikanerna som kommer, kanske dom vill vidare? AIK är inte likadant för mig som för dem. De måste bry sig.

Djordjic säger att att alla spelare måste ta tag i sig själva och jobba ännu hårdare. Tränaren Micke Stahre håller dock inte med om att det är något fel på inställningen hos spelarna.

- Jag tycker inte att det är inställningen det är fel på. Det är mer energin där blir vi mer negativ än positiv, säger han till tidningen.

Svenska mästarna AIK har bara tagit två poäng på de fyra inledande matcherna, och i går svek dessutom publiken. Bara drygt 8 000 åskådare dök upp.

Hittills har man mött Mjällby, Brommapojkarna, Gais och Örebro. Det är inga lag som borde ge AIK skrämselhicka direkt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!