- Foto: Bildbyrån

Kristian Haynes: "Vi är besvikna"

Tre oavgjorda och en förlust. Trelleborgs FF start på årets Allsvenskan har varit allt annat än lyckad. – Vi visade att vi ville vinna, men är givetvis besvikna över resultatet, säger Kristian Haynes till Fotbollsverige.se.


I den 21:e minuten sköt Magnus Andersson från långt håll och prickade stolpen. Ett skott som HIF-målvakten Pär Hansson inte hade koll på och var det enda avslut TFF hade på mål under de första 45 Efter halvtidsvilan tog Trelleborg över kommandot.

– Det var inte läge att lira så vi fick slå långbollar hela tiden. HIF skapade ingenting och vi var hetare och kunde ha vunnit matchen, säger Kristian Haynes.

Bara en minut efter starten på den andra halvleken fick Andreas Drugge ett jätteläge och nickade mot mål, men Pär Hansson klarade nicken med en fin räddning.

– Givetvis är vi besvikna över resultatet. Vi visade att vi ville vinna, säger Kristian Haynes.

Haynes tror på en uppryckning

I den 81:e minuten var Andreas Drugge helt fri mot Pär Hansson, men HIF-målvakten var snabbt ute och täckte avslutet på ett bra sätt. Tre minuter efter är inhopparen Andreas Wihlborg fri men nicken går utanför. Fyra minuter före fulltid skjuter Magnus Andersson testar han Pär Hansson på nytt och även denna gång har HIF-målvakten problem med bollen.

– Sista tio var vi riktigt nära en seger, men det är bara att ta nya tag. Får vi komma igång på riktigt, så kommer vi göra oss förtjänta av en placering på den övre halvan, konstaterar Kristian Haynes.

Fotbollsverige.se

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!