Drömmål när BP vann på nyrenoverade Grimsta

Joakim Runnemo slog till med ett riktigt drömmål när BP knep sin första trepoängare.

BROMMA. Joakim Runnemo gjorde Brommapojkarnas allra första mål för säsongen när Gais kom på besök - ett mål som även skulle räcka till BP:s allra första trepoängare.

Det skulle dock dröja ett bra tag innan den 23-årige anfallaren kunde skicka in matchens enda mål. Den första halvleken slutade nämligen mållös, men chanser var det inte ont om.

Båda lagen stack fram och hotade vid ett flertal lägen, där framför allt bortalagets Romario Pereira Sipao var närmast med hårt och tungt skott som svepte strax utanför målet.

Det var ett tilltaggat hemmalag som äntrade Grimsta IP:s nya konstgräsmatta i den andra halvleken. Först spelade Olof Guterstam bollen på ett mästerligt sätt till Babis Stefanidis, vars kanonskott räddades ut till en hörna. Sekunderna senare hade Joakim Runnemo först lobbat bollen över sin försvarare i straffområde och sedan skjutit 1-0 rakt i måltaket - ett riktigt drömmål.

Resultatet skulle även hålla sig matchen ut, vilket innebär att BP faktiskt är Stockholms bästa lag för tillfället med sina fem poäng.