Ardian Gashi gjorde ett drömmål när Elfsborg besegrades.
Ardian Gashi gjorde ett drömmål när Elfsborg besegrades. - Foto: BILDBYRÅN

Henke slutade - då hittade Helsingborg spelet

Helsingborg har fortfarande inte förlorat en enda match och i dag besegrades Elfsborg med ett riktigt praktmål.

HELSINGBORG. Efter en mållös första halvlek mellan Helsingborg och Elfsborg skulle den andra få en ordenlig rivstart.

Med ett hårt distansskott med högern ordnade den norske nyförvärvet Ardian Gashi hemmalagets ledning med ett riktigt drömmål. Bollen letade sig till krysset och lämnade bortamålvakten Ante Covic helt chanslös.

Kvitteringen skulle dock komma. Inhopparen Denni Avdic gjorde 1-1 med timmen spelad och hade då ordnat minst en poäng åt boråsarna - en poäng som snabbt skulle försvinna. För att endast tre minuter senare slog HIF till igen. Den här gången genom Markus Holgersson, som blev matchens siste målskytt.

Efter fem spelade matcher leder Helsingborg ligan med sina tretton ihopspelade poäng. Elfsborg parkerar sig på en sjätteplats.