Stockholm

MFF dementerar ryktena kring jubileumsmatchen

. Foto: Bildbyrån

Kaoset kring Malmö FF:s påstådda jubileumsmatch mot Barcelona var under gårdagen totalt, men på onsdagen dementerade Skåneklubben alla rykten.- Det ligger ingen sanning i det ryktet, säger MFF:s VD, Pelle Svensson.


Läs mer

MALMÖ. Sedan början av 2010 har det ryktats om att en jubileumsmatch mellan Malmö FF och Barcelona kunde vara på gång. Ryktet brusades upp ytterligare när spansk media under gårdagen påstod att matchen skulle ta plats på Swedbank Stadion i maj.

Kaoset visste inga gränsen hos MFF under gårdagen då vilt skillda uppgifter gjorde sig till känna från en rad olika personer. Bland annat berättade Roland Nilsson för Nyheter24 att han inte hade fått någon information om en eventuell match mot Barcelona.

På grund av snacket kring matchen gick Malmö på onsdagen ut och dementerade uppgifterna.

- Det ligger ingen sanning i det ryktet. Det är inget vi känner igen överhuvudtaget, säger klubbens VD Pelle Svensson till klubbens hemsida.

- Det är dessutom tveksamt om vi är intresserade av en jubileumsmatch vid den tiden. För vår del handlar det om att bjuda publiken på något extra där man får se spelare som man normalt bara ser på TV. Och då vill vi såklart inte möta något B-lag, även om vi har stor respekt för den sportsliga kvaliteten på ett sådant lag.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.