Stockholm

Molins om segermålet: "Mycket skönt"

1 av 2
. Foto: Scanpix
2 av 2
. Foto: Scanpix

Malmö FF spelade ut i andra halvlek i toppmatchen mot Häcken och Guillermo Molins passade på att göra sitt andra mål för säsongen.- Det var bara att lägga in den, säger Molins om målet till Nyheter24.


Läs mer

MALMÖ. Det var en nöjd Guillermo Molins som efter vinsten mot Häcken poängterade hur viktig dagens seger var, men framför allt det lysande spelet i andra halvlek.

- Ja, det är positivt. Vi kan ta med att vi spelar som ett lag och att vi fortsätter att göra mycket mål och släppa in lite mål. Vi kunde verkligen spela ut i andra halvlek, säger Guillermo Molins till Nyheter24.

Den 21-årige mittfältaren fick också skriva in sig i målprotokollet när han framspelad av assistkungen Daniel Larsson enkelt kunde sätta spiken i kistan. Målet betydde 3-1 och dessutom tre grymt viktiga poäng för Skånelaget.

- Daniel Larsson hittade mig på djupet och det var bara att ta med bollen och lägga in den. Mycket skön känsla, säger Molins nöjt.

Assistkungen: "Måste variera sig"

Under förra säsongen agerade Daniel Larsson målkung i Malmö FF, speciellt under hösten. I år har han hittills fått infinna sig att spela fram lagkamraterna, men det är inget som anfallaren funderar över.

- Det är väl kul om kan variera lite. Båda delarna är ju ganska avgörande, säger Daniel Larsson till Nyheter24.

Ni hittade igenom mycket till ert mittfält i dag jämfört med tidigare. Är det något ni fokuserat extra mycket på?

- Ja. Speciellt nu i andra halvlek fick vi väldigt bra rull på mittfältet och hittade lösningar, förklarar Larsson.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.