Tisdag 30 Nov
Stockholm

Wass: "Ber inte om ursäkt för segern"

Lennart Wass är nöjd med segern.
Lennart Wass är nöjd med segern. Foto: BILDBYRÅN

Två olyckliga självmål ordnade segern för Djurgården. DIF-tränaren Lennart Wass är naturligtvis glad över vinsten och har inga planer att be om ursäkt för den.- Vi ber inte om ursäkt för segern på något sätt, säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

STOCKHOLM. Djurgården vann i dag mot Åtvidaberg utan att göra ett enda mål. Det var istället två självmål som ordnade segern för blåränderna - men det tycker DIF-tränaren Lennart Wass inte spelar någon roll.

- Det är mål det också. Jag tyckar att de räknas. Vem vet, om de (Alberis da Silva och Pontus Karlsson) inte hade varit på bollen kanske någon annan hade varit det. Jag tycker att det är ointressanta diskussioner, säger han till Nyheter24, och fortsätter:

- Det är som att göra lite narr av det. De räknas, de är klockrena kan man säga. Det står här på böckerna: 2-1 till Djurgården.

Dagens seger var Djurgårdens andra för säsongen. Men det var inget finlir som stockholmarna bjöd på och de ha stundtals riktigt svårt att skapa ordentliga farligheter.

- Vi är väldigt glada över poäng, väldigt nöjda. Men det finns förbättringsområden att jobba med och förstår att de är besvikna. Vi ber inte om ursäkt för segern på något sätt, men vi måste bli stabilare, konstaterar Wass.

Kommentera
Kopiera länk
Dela