Lennart Wass är nöjd med segern.
Lennart Wass är nöjd med segern. - Foto: BILDBYRÅN

Wass: "Ber inte om ursäkt för segern"

Två olyckliga självmål ordnade segern för Djurgården. DIF-tränaren Lennart Wass är naturligtvis glad över vinsten och har inga planer att be om ursäkt för den.- Vi ber inte om ursäkt för segern på något sätt, säger han.


STOCKHOLM. Djurgården vann i dag mot Åtvidaberg utan att göra ett enda mål. Det var istället två självmål som ordnade segern för blåränderna - men det tycker DIF-tränaren Lennart Wass inte spelar någon roll.

- Det är mål det också. Jag tyckar att de räknas. Vem vet, om de (Alberis da Silva och Pontus Karlsson) inte hade varit på bollen kanske någon annan hade varit det. Jag tycker att det är ointressanta diskussioner, säger han till Nyheter24, och fortsätter:

- Det är som att göra lite narr av det. De räknas, de är klockrena kan man säga. Det står här på böckerna: 2-1 till Djurgården.

Dagens seger var Djurgårdens andra för säsongen. Men det var inget finlir som stockholmarna bjöd på och de ha stundtals riktigt svårt att skapa ordentliga farligheter.

- Vi är väldigt glada över poäng, väldigt nöjda. Men det finns förbättringsområden att jobba med och förstår att de är besvikna. Vi ber inte om ursäkt för segern på något sätt, men vi måste bli stabilare, konstaterar Wass.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sista matchen spelad – nu kan NHL-laget byta stad

Ronaldo vann lönetvisten – får 114 miljoner

1 timme sedan
Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo vann lönetvisten med Juventus som nu måste betala honom motsvarande 114 miljoner kronor.

IFK Värnamo riskerar nya matchflyttar

2 timmar sedan
Gräset på Finnvedsvallen är för dåligt för att IFK Värnamo ska kunna spela allsvenska fotbollsmatcher på sin hemmaarena. Nu meddelar Värnamo kommun att två nya hemmamatcher kan behöva flyttas till Borås.

Två svenskar till NBA-draften

2 timmar sedan
Bara tre svenskar har tidigare draftats till NBA. I sommar kan ytterligare två väljas i draften.

Golfstjärnan opererad – missar major

idag 07:16
Trots fin form på golfbanan drog sig Frida Kinhult ur årets första major, Chevron Championship.

Han är främste svenske poänggöraren

idag 05:52
Torontos storstjärna William Nylander toppar årets svenska poängliga i NHL. Men främste målskytt är Nashvilles Filip Forsberg.