Han har inte hunnit spela någon match ännu.
1 av 2
Han har inte hunnit spela någon match ännu. - Foto: Scanpix
Daniel Sjölund kanske blir borta resten av våren.
2 av 2
Daniel Sjölund kanske blir borta resten av våren. - Foto: Scanpix

Sjölund kan bli borta resten av våren

Djurgårdens Daniel Sjölund har varit skadedrabbad i inledningen av allsvenskan. Vill det sig illa kan han bli borta resten av våren.


STOCKHOLM. Först var det ett knä som krånglade. Nu är det foten, och hälen som ställer till det. Daniel Sjölund i Djurgården har inte haft en smärtfri säsongsinledning direkt.

Man har trott att han skulle vara tillbaka snart, men nu finns det en risk att han blir borta betydligt längre än väntat - nämligen hela våren.

– Jag fick skadan på träning för tre-fyra veckor sen och den bråkar fortfarande. Det är segt och frustrerande, det är något som inte är som det ska i foten, säger han till Expressen.

Han har varit på upprepade läkarbesök och väntar på svaren från en magnetröntgen han nyss har utfört. Det kan bli så illa att han missar resten av våren.

– Det beror på, det finns en risk. Men jag vill vänta på svar från magnetröntgen först innan jag säger något om det, säger Sjölund.

/
/
Dif
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Han är främste svenske poänggöraren

Internt Rysslandsbråk – kallades "utländsk agent"

Med knappt 100 dagar kvar till invigningen av OS i Paris är det ännu oklart om Rysslands president Vladimir Putin kommer att tillåta rysk deltagande under neutral flagg. De som ska lämna rekommendationer till Kreml verkar djupt oeniga om vägen framåt.

Real slog ut regerande mästarna i straffrysare

igår 23:58
Det blir ingen ny trippel för Manchester City. Trots enorm dominans i onsdagens retur tog det stopp i Champions Leagues kvartsfinal mot Real Madrid. Andrij Lunin och Antonio Rüdiger blev stora matchhjältar för Real i den avgörande straffläggningen.

Kimmich nickade Bayern München till semifinal

igår 22:58
Bayer Leverkusen briljerar i Bundesliga och är redan klar tysk mästare. Men Bayern München kan vinna den tyngsta titeln av dem alla – Champions League. 1–0 hemma mot Arsenal och 3–2 totalt innebär semifinalspel.

Brynäs rivstart knäckte Djurgården

igår 21:30
Det tog sju minuter för Brynäs att avgöra den första finalmatchen mot Djurgården. 6–2 inför hemmapubliken var en perfekt start i kampen om en biljett tillbaka till SHL. En skön start, vi gör en bra match och förtjänar att vinna, säger Brynäs Linus Ölund till TV4 Play.

Svensk succé – ryttarstjärnorna i topp i finalen

igår 20:40
Henrik von Eckermann varnade för landslagskompisen Peder Fredricson i världscupfinalen. Fredricson ligger tvåa efter den första omgången i Riyad efter den snabba och felfria ritten på Catch Me Not – enbart slagen av von Eckermann. Jag är inte förvånad. Kul att slå honom och jättekul att vi båda är i topp, säger världsettan.