Åtvidabergs superskräll

Åtvidaberg skrällde när man tog säsongens första seger i allsvenskan mot IFK Göteborg.

ÅTVIDABERG. Absolut ingenting talade för Åtvidaberg mot guldtippade IFK Göteborg. På sju omgångar hade man inte lyckats ta en enda seger och bara en gång hade man fått in bollen – i rätt mål.

Men det blev en superskräll Kopparvallen, där 5785 åskådare fick se Åtvidabergs första allsvenska seger på 28 år.

Matchen slutade 2-1 till hemmalaget efter att Jesper Arvidsson skjutit hem segern på straff med bara tre minuter kvar av ordinarie tid.

– Det känns för jävla skönt att äntligen få den här segern. Vi har spelat i sju omgångar utan vinst nu så det var på tiden, säger matchvinnaren Jesper Arvidsson till PPV.

Inte nog med att Blåvitt åkte på en tung förlust. Fredrik Risp tvingades lämna planen efter 25 minuter – och drygt tio minuter senare klev även stjärnan Tobias Hysén av med smärtor i höger knä.