- Foto: Bildbyrån

Hédinsson sänkte Häcken

Publicerades: 28 Apr 2010, 21:09

Gais vann derbyt mot Häcken efter två mål av Eyjdólfur Hédinsson.– Vi känner oss väldigt starka, säger matchhjälten.


GÖTEBORG. Gais vann Göteborgsderbyt mot Häcken efter två mål av Eyjdólfyr Hédinsson. Gais tog ledningen före halvtidsvilan. Wanderson slog frisparken in mot straffområdet och Fredrik Lindgren nickade men Häcken-målvakten Christopher Källqvist räddade. På returen dök islänningen Eyjdólfyr Hédinsson upp och sköt in returen.

– Vi kämpar mycket hårdare än dem och har ett klart övertag. Vi känner oss väldigt starka, säger Hédinsson till PPV. 

I den andra halvleken utökade Gais ledningen. Tommy Lycén slog ett inlägg som islänningen nickade in. Gais hade flera chansen att utöka ledningen under andra halvlek.

I och med segern fortsätter Häckens tunga period. Laget från Hisingen har nu inte vunnit på sex matcher.

– Det är nog en hel del spelare som inte är nöjda i dag, liksom jag. Det såg inte alls bra ut. Matchen i dag oroar mig, säger Häckens tränare Peter Gerhardsson.

/
/
Relaterat
Senaste nytt

Stoppades i Qatar – ölsponsor förlänger med Fifa

Micke Leijnegard växte upp utfattig i kritiserad sekt: "Gud skulle försörja pappa"

Micke Leijnegard är en av SVT:s mest folkkära profiler och har varit programledare för Mästarnas mästare och Duellen. Här är allt du vill veta om 58-åringens familj, inkomst och uppväxten i Maranatarörelsen.

Motorsportens dödligaste helg inleds: "Ett h*lvete"

1 timme sedan
I helgen avgörs motorsportens dödligaste tävlingar. På Isle of Man har en person redan dött, den senaste av totalt 267 dödsfall. – De här människorna är "crazy", säger motorsportskommentatorn Janne Blomqvist.

Doldisen överglänste stjärnorna: "Härlig start"

1 timme sedan
Annika Sörenstam och Madelene Sagström fick slita under första varvet i Scandinavian Mixed. Då gick det desto bättre för Sagströms gamla gymnasiekompis Elin Arvidsson. En jättehärlig start, säger 30-åringen.

Förbundets Stenson-besked: "Förändrar inget"

2 timmar sedan
Brytningen mellan Henrik Stenson och Svenska golfförbundet tycks stå fast. Detta trots att att det stora golfbråket mellan PGA och LIV ser ut att vara över. Som jag förstår det har inte det här beslutet ändrat något, säger generalsekreteraren Gunnar Håkansson.

von Eckermann och Salming sommarpratar

2 timmar sedan
Henrik von Eckermann och Bianca Salming finns med bland årets sommarpratare. I juli kommer de svenska idrottsstjärnorna att dela med sig av sina liv i Sommar i P1.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.