- Foto: Scanpix

Åtvidaberg körde över Brommapojkarna

Åtvidaberg har ryckt upp sig efter den bedrövliga säsongsinledningen. I dag körde nykomlingarna över Brommapojkarna med 4-1.


ÅTVIDABERG. Åtvidaberg, som startade allsvenskan bedrövligt, har repat sig och körde i dag över Brommapojkarna. Redan efter tre minuter slog hemmalaget till. Haris Radetinac tog sig runt på högerkanten och slog snett-inåt-bakåt till Kristian Bergström som sköt in 1-0-målet.

Radetinac blev neddragen på Brommapojkarnas planhalva och fick frispark. Bergström klev fram och hittade Jesper Arvidssons panna och 2-0 var ett faktum.

Brommapojkarna tryckte sedan på och borde ha fått en straff när Henrik Gustavsson rev ned Pablo Pinones Arce. Åtvidaberg kontrade in 3-0 via Paulus Roiha och Amir Suljic gjorde 4-0 till hemmalaget. På tilläggstid reducerade Brommapojkarna genom Joakim Runnemo.

Kalmar fortsätter att vinna

Kalmar behövde 80 minuter på sig innan man tog ledningen hemma mot Halmstad. Emin Nouri slog ett inlägg som Abiola Dauda placerade in.

- Halmstad backar ju hem så extremt mycket så till slut sitter den. De släpper in oss och det är bara att tacka och ta emot, säger Kalmartränaren Nanne Bergstrand till PPV.

Trots vinsten sågar Nanne sitt liv.

– Det tekniska utförandet är inte godkänt från vår sida, bara Daniel Sobralense får godkänt i det tekniska utförandet. Samtidigt är planen sämre än senast, säger han.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

Publikfest i Partille – men Sävehof utan chans

1 timme sedan
Sävehof var chanslöst i den första kvartsfinalen mot landslagsstjärnan Jim Gottfridsson och hans kompisar i Flensburg-Handewitt. Den tyska storklubben vann med 41–30 och lär knappast gå bort sig i returen i nästa vecka.

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

2 timmar sedan
FBI:s misslyckande gör att den amerikanska staten nu får betala motsvarande 1,5 miljarder kronor sammanlagt till ett hundratal offer för gymnastikläkaren Larry Nassars övergrepp.

Ryska fäktare nobbar OS-kval

idag 16:56
Det blir inga ryska fäktare i OS i Paris. Ryssarna bojkottar kvalen till OS.

Skrällvinsten ger lyft på världsrankningen

idag 16:54
Anton Källberg förbättrar sin tidigare toppnotering ytterligare. Nu är svensken tolva på världsrakningen i bordtennis.

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

idag 14:58
Ledare för det finländska U17-landslaget i ishockey festade till det i samband med en turnering i Sverige – och spydde ner en buss. Nu planerar Finlands ishockeyförbund att anmäla händelsen. Det är helt förkastligt, säger Kimmo Oikarinen.